Hidroterapia în ozon, efectul de revitalizare a organismului

283
1
Hidroterapia în ozon, efectul de revitalizare a organismului - hidroterapia-1435159313.jpg

Articole de la același autor

Ozonoterapia corporală externă sau hidroterapia în ozon, baia gazoasă de ozon este recomandată în cazul persoanelor care au nevoie de detoxifierea organismului. Printre efectele terapiei cu ozon se numără efectul bactericid și antimicotic (recomandat în dermatologie pentru dezinfectarea tegumentului), efectul de oxigenare sanguină, de activare a arderilor metabolice, de combatere a acidozei în țesuturi, efect de reîntinerire tegumentară. Totodată, are și un efect de micro-masaj prin acțiunea bulelor de oxigen, grăbind cicatrizarea.

Această terapie este disponibilă în cadrul centrului medical Iowemed, iar constănțencele care vor să beneficieze de o astfel de ședință au la dispoziție numărul de telefon 0752.261.440. 

Comentează știrea

Liviu
25 iunie 2015
Activitate noua si usoara

Activitate noua si usoara! Vrei sa castigi mai multi bani lucrand la domiciliu? Acum este timpul sa iei hotararea care iti va imbunatati simtitor situatia financiara! Avem nevoie de oameni ambitiosi si seriosi! Trebuie sa incepi chiar acum! Cere urgent mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1071 secunde