Iată cât va costa cardul de sănătate

456
Ministerul Sănătății a anunțat că fiecare asigurat va plăti contravaloarea a doi euro, în momentul în care îi ajunge cardul de sănătate, acasă, prin poștă. Aceasta nu este însă singura cheltuială, spun medicii.
Astfel, întrucât pe respectivul card de sănătate vor trebui stocate mai multe informații, posesorii vor trebui să-și facă mai multe teste. În primul rând, pentru stabilirea grupei sanguine și a RH-ului. Adică vor trebui să scoată din buzunar în jur de 10 lei pentru aceste teste.
Totodată, pe card va trebui menționat dacă posesorul dorește să doneze organele după deces. Adică, va trebui să dea în prealabil o declarație la notar în acest sens, care îl va costa în jur de 40 de lei. Astfel, un asigurat va trebui să scoată din buzunar în jur de 60 de lei pentru a primi cardul de sănătate și pentru a menționa toate informațiile medicale pe el. Autoritățile sanitare au anunțat că persoanele care nu vor avea carduri de sănătate vor trebui să plătească pentru fiecare serviciu medical de care vor avea nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 09 Martie 2011
Stire din Sănătate : Balonul care ne slăbește
Miercuri, 09 Martie 2011
Stire din Sănătate : Cum să ne hrănim sănătos în post
Marţi, 08 Martie 2011
Stire din Sănătate : Povestea nașterii naturale
Marţi, 08 Martie 2011
Stire din Sănătate : Vom mânca medicamente pe pâine
Pagina a fost generata in 1.4444 secunde