Imagini de groază din actuala Secție de Pediatrie

273
1

Articole de la același autor

În timp ce managerul Spitalului Județean spune că vrea o secție nouă de pediatrie, foști pacienți ai unității postează imagini de groază din interiorul actualei secții. Neîngrijită de ani buni, toată secția este într-o stare jalnică, are mobilier vechi de zeci de ani, iar biberoanele și vasele pentru alimente par că vin dintr-o altă epocă.

Pe grupul "Mămici constănțene" au apărut, zilele acestea, noi fotografii cu condițiile de cazare și tratament din Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Constanța. O mămică a postat imaginile și a povestit coșmarul prin care a trecut timp de nouă zile, cât a stat internată împreună cu fiul său. Femeia dezvăluie focarul de infecție din secția de pediatrie, vorbind și despre o adevărată epidemie de enterocolită care circulă în unitate. Fotografiile cu camera în care erau internați, cu grupurile sanitare, dar și cu biberoanele pentru bebeluși sunt de-a dreptul oripilante.

"Conducerea spitalului este la curent cu această problemă, dar neagă cu vehemență existența unei epidemii de enterocolită, dând vina pe efectul antibioticelor care produc diaree, de teama de a nu își pierde job-ul. Fiecare cadru medical trăiește cu această teamă și nimeni nu are curajul să vorbească deschis și să schimbe ceva. Ar trebui ca toată secția să intre în carantină, să se dezinfecteze și să se renoveze…", este de părere mămica din Constanța. 

Comentează știrea

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7229 secunde