Încă două persoane au murit din cauza gripei!

149
2
Încă două persoane au murit din cauza gripei! - gripaaprovocatunnoudecesnumarulp-1520441720.jpg

Articole recomandate

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a anunțat, astăzi, că numărul deceselor cauzate de virusul gripal a ajuns la 86, fiind confirmate încă două cazuri. Este vorba despre doi bărbați, în vârstă de 46 și respectiv 47 de ani, din județele Caraș Severin, respectiv Hunedoara.


Cei doi bărbați sufereau și de alte probleme de sănătate și, în plus, niciunul nu era vaccinat contra virusului gripal.

Numărul total de decese, de la debutul sezonului 2017-2018, a ajuns la 86.

Institutul Național de Sănătate Publică a mai anunțat și că activitatea gripală a evoluat cu intensitate mare în București, Brașov și Sibiu și medie în Iași, Botoșani, Neamț și Constanța.

Cele mai multe cazuri de gripă sunt înregistrate în București (324), Iași (131) și Constanța (97).

Până la data de 25.02.2018 au fost vaccinate antigripal peste 970.000 de persoane din grupele la risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sănătății. 





Comentează știrea

Allison Howarts
8 martie 2018
Dragoste

Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: [email protected] sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atât de multe vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț

Raspopitu
8 martie 2018
Ajunge cu evidentele.

Nu ma vaccinez cu vaccinuri de import.In 90 sida a fost introdusa in romania prin dozele de siringi de unica folosinta primite ca ajutoare .....

Pagina a fost generata in 2.4486 secunde