Încă un bărbat fără adăpost, răpus de ger, la Constanța

350
Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță au găsit, ieri, trupul neînsuflețit al unui om al străzii, într-o clădire dezafectată din Constanța. Bărbatul este deja a doua victimă a gerului din ultimele zile, după ce, luni, un alt om a fost descoperit fără suflare în parcul Tăbăcărie.

Tot ieri, o persoană fără adăpost a fost luată de cei de la ambulanță din Valu lui Traian, din cauza temperaturilor extrem de scăzute. Femeia de 75 de ani a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

La nivel național, din cauza gerului, ieri, au fost transportate 239 de persoane fără adăpost sau cu hipotermie la spitale și în centrele sociale. Totodată, numărul deceselor înregistrate de la intrarea în vigoare a avertizărilor meteorologice de temperaturi scăzute a crescut până la 44.

Ministerul Sănătății reamintește populației ca, în această perioadă, să țină cont de recomandările medicilor, să evite expunerea inutilă la frig, să respecte regulile de igienă și să mănânce alimente bogate în proteine, fructe și legume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5491 secunde