Încă un corp al Centrului de Recuperare Neuropsihiatrică, inaugurat la Techirghiol

169
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Constanța a inaugurat astăzi, la Techirghiol, cel de-al doilea corp reabilitat al Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică, corpul A. Acesta va găzdui 20 de persoane cu diferite dizabilități.

"Au fost realizate lucrări ample de reabilitare, modernizare și dotare. Beneficiarii direcți sunt 20 de persoane cu dizabilități neuropsihice, care vor locui, în sfârșit, în condiții foarte bune. S-a reabilitate din punct de vedere structural și funcțional toată clădirea, s-au creat spații pentru cabinete de kineto-terapie, ergo-terapie și săli pentru diferite alte activități", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul adjunct al DGASPC Constanța, Ștefan Tudose. În plus, au fost realizate spații igienico-sanitare aferente spațiilor de cazare, precum și cabinete pentru consiliere și tratament.

Toate lucrările au fost finanțate prin Programul Operațional Regional 2007 - 2013. Bugetul proiectului a fost de 3.109.000 lei, din care 2.105.000 lei nerambursabili prin program, 322.000 lei nerambursabili de la bugetul de stat și 680.000 de lei contribuția Consiliului Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.632 secunde