Concurs Îndemn la salvat vieți!

292

Articole recomandate

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Constanța și Isis Medical Center au marcat Ziua Internațională a Donatorului de Sânge prin organizare unei campanii de donare de sânge. Intitulată "Donator de sânge, donator de zâmbete", acțiunea s-a desfășurat la sediile celor două instituții și a atras interesul constănțenilor. Astfel, potrivit dr. Alina Dobrotă, directorul CRTS Constanța, au răspuns îndemnului de a salva o viață aproximativ 80 de donatori, printre care cadrele medicale de la Isis Medical Center, dar și constănțeni impresionați de situația celor ce au nevoie de transfuzii sanguine.
Cei interesați să doneze au fost examinați medical și le-au fost făcute analize gratuit. Totodată, au beneficiat de transport în comun gratuit și au primit bonuri de masă. Scopul acestei campanii a fost, în primul rând, acela de a face cunoscută Ziua Internațională a Donatorului de Sânge și de a influența oamenii să ia parte la acest "schimb de viață", de câte ori este nevoie, a adăugat medicul.
Iar concluzia zilei a fost una pozitivă: "În ceea ce privește oamenii, atunci când se dorește se poate. Păcat că nu prea doresc să ajute. Per total, a decurs foarte bine", conform dr. Alina Dobrotă.
Corina APOSTU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Iunie 2011
Stire din Sănătate : De ce mor constănțenii
Pagina a fost generata in 2.9675 secunde