Ingrediente periculoase din mâncare
Articole de la același autor
Cum se moare cu zile în Spitalul Județean. Pacient cu infarct, "uitat" patru ore la Urgență, dus cu elicopterul la București!
06 Octombrie 2014
Specialiștii Ovidius Clinical Hospital: "Cui ne adresăm dacă avem transaminaze crescute?"
11 Octombrie 2014
Când au loc înscrierile la rezidențiat, în Constanța
10 Octombrie 2014
Veste bombă despre testele de sarcină
10 Octombrie 2014
Cât costă o naștere, la Constanța, la spital privat vs. Spitalul Județean
24 Septembrie 2014
Bisfenolul este utilizat, de pildă, pentru fabricarea biberoanelor, amalgamelor dentare, recipientelor reîncărcabile pentru apă, recipientelor din plastic pentru băuturi, ambalajelor alimentare sau CD-urilor. El face posibilă, practic, întărirea plasticului. Dar face posibilă și creșterea riscului apariției unor afecțiuni medicale, susțin experții. Bisfenolul A este suspectat de o creștere a riscurilor de pubertate precoce la femei, de cancer de prostată sau sân și de anomalii de reproducere. Asemenea efecte au fost observate la cobai, în teste de laborator. Triclosanul, folosit la fabricarea săpunului, a pastei de dinți, a planșelor pentru tăiat legume și a jucăriilor este asociat cu dereglările hormonale și riscul apariție a unor tipuri de cancer.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
Joi, 30 Octombrie 2014