Acuzații dure la adresa companiei GLAXO-SMITH-KLINE!

Instanța a decis: VACCINUL HEXAVALENT PROVOACĂ AUTISM!

14537
1
Instanța a decis: VACCINUL HEXAVALENT PROVOACĂ AUTISM! - vaccinbebelusi-1478507295.jpg

Articole recomandate

Vaccinarea "de rutină", cum este ea denumită de către medicii "specialiști", i-a cauzat autism unui copil, dar pe lângă asta, i-a provocat și leziuni permanente ale creierului, așa cum dezvăluie documentele judiciare, potrivit site-ului Your News Wire.

(...)


Perfect sănătos înainte de imunizare, copilul devenit autist a primit trei doze de vaccin produs de corporația GlaxoSmithKline’s (GSK), cea care a pierdut și un proces celebru. Vaccinul produs de GSK, "Infanrix Hexa", este un vaccin hexavalent, administrat în primul an de viață.


Dozele i-au fost administrate din martie până în octombrie 2006. Copilul a dezvoltat autism după ce a primit și a treia doză.

Când părinții au prezentat o cerere de despăgubire, pe care au trimis-o la Ministerul Sănătății, așa cum trebuie în astfel de cauze, Ministerul Sănătății le-a respins-o.  Prin urmare, familia a dat în judecata Ministerul Sănătății.


Decizia Curții: Mercurul și aluminiul din vaccin provoacă autism ! 


Pe baza mărturiilor medicilor de specialitate care au vorbit despre acest adevăr, dar și a toxicologilor, Instanța, a concluzionat că respectivul copil a suferit de autism și leziuni ale creierului din cauza substanțelor neurotoxice cum ar fi cele menționate mai sus (mercur, aluminiu).


De asemenea, Instanța a observat că vaccinul "Infanrix Hexa" conținea thimerosal, acum interzis în Italia din cauza neurotoxicității sale. 


Președintele completului de judecată, Nicola Di Leo, a luat în seama și o probă, care este un raport de 1271 de pagini, ținut secret de către corporatia GlaxoSmithKline’s.


Articolul integral poate fi citit pe www.alternativenews.ro


Comentează știrea

Doru
7 noiembrie 2016
Inca o tampenie

Instanta a decis? Eu nu dau doi bani pe stiri de pe situri ca piatza.net, cocoon si alte rahaturi de sociopati. Daca exista o decizie reala a instantei vreau sa vad si eu sursa reala si decizia negru pe alb a instantei. Se pare ca nu degeaba fituica asta se numeste "Muget liber"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4551 secunde