Investigații pentru bolile tubului digestiv, la MEDSTAR 2000

323
Investigații pentru bolile tubului digestiv, la MEDSTAR 2000 - investigatiitubuldigestivmedstar-1427631244.jpg

Articole de la același autor

Fie că este vorba despre un cancer esofagian (despre care studiile au demonstrat că are o mortalitate de patru ori mai mare decât cancerele rectale), de cel gastric (care reprezintă a doua cauză de deces cauzată de cancer din lume), de neoplaziile intestinului subțire ori de cele de la nivelul colorectal, rectal, anal, investigațiile realizate din timp și corect pot salva viața pacienților. În egală măsură, tumorile hepatice, ale veziculei biliare sau ale căilor biliare pot fi depistate prin realizarea de analize și investigații și se poate interveni încă din fazele incipiente. 


Iar cea mai bună metodă pentru a depista afecțiunile tubului digestiv este endoscopia digestivă - investigația permite descoperirea leziunilor de pe organe, în unele cazuri cu mult înainte ca pacientul să resimtă simptome sau să fie conștient de faptul că este bolnav! 


Constănțenii pot beneficia, gratuit, de investigații, consultații și analize ale tubului digestiv, în cadrul Centrului Medical MEDSTAR 2000. Pentru aceasta, însă, trebuie să prezinte, neapărat, bilet de trimitere de la medicul de familie: pentru consultație și analize pe biletul de trimitere trebuie să fie trecută Secția de Medicină Internă, iar pentru endoscopia digestivă superioară sau colonoscopie, pe biletul de trimitere trebuie menționată specialitatea chirurgie. 


Pentru mai multe informații, privind tarifele promoționale și pentru programări, cei interesați pot apela la numerele de telefon 0241/638.251, 072-MEDSTAR sau 0722/574.250.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5399 secunde