Italienii au inventat pizza care combate îmbătrânirea
Invenția unei pizza "antirid", pe bază de făină integrală și legume crude, de către un fabricant de pizza și un nutriționist, în regiunea Salerno din sudul Italiei, a provocat nemulțumiri, deoarece tradiționaliștii italieni văd în ea o denaturare gravă a felului de mâncare național.
Sortimentul de pizza, botezat "Primula", conține, potrivit inventatorilor, de trei ori mai multe fibre alimentare decât o pizza clasică și cantități mai mari de magneziu și fier. Ea conține nu mai puțin de opt legume și condimente care au proprietăți antioxidante pentru a combate îmbătrânirea: roșii, lăptucă, usturoi, dovlecei, busuioc, ciuperci, morcovi și spanac.
Invenția unei pizza "antirid", pe bază de făină integrală și legume crude, de către un fabricant de pizza și un nutriționist, în regiunea Salerno din sudul Italiei, a provocat nemulțumiri, deoarece tradiționaliștii italieni văd în ea o denaturare gravă a felului de mâncare național.
Sortimentul de pizza, botezat "Primula", conține, potrivit inventatorilor, de trei ori mai multe fibre alimentare decât o pizza clasică și cantități mai mari de magneziu și fier. Ea conține nu mai puțin de opt legume și condimente care au proprietăți antioxidante pentru a combate îmbătrânirea: roșii, lăptucă, usturoi, dovlecei, busuioc, ciuperci, morcovi și spanac.
Sortimentul de pizza, botezat "Primula", conține, potrivit inventatorilor, de trei ori mai multe fibre alimentare decât o pizza clasică și cantități mai mari de magneziu și fier. Ea conține nu mai puțin de opt legume și condimente care au proprietăți antioxidante pentru a combate îmbătrânirea: roșii, lăptucă, usturoi, dovlecei, busuioc, ciuperci, morcovi și spanac.
Invenția unei pizza "antirid", pe bază de făină integrală și legume crude, de către un fabricant de pizza și un nutriționist, în regiunea Salerno din sudul Italiei, a provocat nemulțumiri, deoarece tradiționaliștii italieni văd în ea o denaturare gravă a felului de mâncare național.
Sortimentul de pizza, botezat "Primula", conține, potrivit inventatorilor, de trei ori mai multe fibre alimentare decât o pizza clasică și cantități mai mari de magneziu și fier. Ea conține nu mai puțin de opt legume și condimente care au proprietăți antioxidante pentru a combate îmbătrânirea: roșii, lăptucă, usturoi, dovlecei, busuioc, ciuperci, morcovi și spanac.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!