Concurs Kilogramele în plus afectează viața sexuală

256
1
Kilogramele în plus afectează viața sexuală - 3d69abefe5ccecef7c0907cfee8e21bc.jpg

Articole recomandate

Persoanele care au probleme cu excesul ponderal își doresc o viață sexuală activă. Studiile arată că bărbații supraponderali sunt la fel de interesați de actul sexual ca și semenii lor cu o greutate normală, dar s-ar putea să nu fie la fel de apți ca ei, susțin specialiștii.
Când vine vorba de performanțe sexuale, respectul de sine scăzut din cauza imaginii corporale poate fi un impediment major, deci poate fi cauza unor probleme majore. Experții au demonstrat însă că 90 % dintre disfuncțiile erectile au origini fizice, nu psihologice. Din studiile efectuate pe un număr mare de bărbați reiese că 80 % dintre persoanele cu disfuncții erectile sunt supraponderale sau obeze.
În urma unui studiu care a durat doi ani, realizat la una dintre cele mai mari universități din Napoli, Italia, s-a demonstrat că toți pacienții care au prezentat disfuncții erectile au avut și probleme cu greutatea corporală. Subiecții studiului erau toți bărbați obezi cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani, recrutați dintre pacienții clinicii universitare. Cu toții au raportat disfuncții erectile, în rest neavând probleme majore de sănătate.

Comentează știrea

MorrisLet
25 decembrie 2022
MorrisLet

hydroxychloroquine

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Iulie 2010
Stire din Sănătate : Alimente care trebuie evitate vara
Pagina a fost generata in 1.7256 secunde