La ce obiceiuri trebuie să renunți pentru a avea sâni sănătoși

944
2
La ce obiceiuri trebuie să renunți pentru a avea  sâni sănătoși - sani-1346172480.jpg
Fiecare femeie și-ar dori să aibă sâni fermi și sănătoși cât mai mult timp posibil, dar de-a lungul vieții aceștia sunt supuși la tot felul de traume. De exemplu, purtarea sutienelor prea mici poate afecta tonusul sânilor. Cele mai recomandate sunt sutienele fără burete, care nu ridică exagerat sânii și a căror cupe nu strâng bustul. Cu toate acestea, ideal ar fi ca femeile să poarte cât mai rar sutien.

Una dintre problemele majore în sănătate în toată lumea este sedentarismul. Acesta afectează, însă, și frumusețea pieptului deoarece, în lipsa sportului, sânii se pot lăsa. Totodată, realizate în timp util, exercițiile de mărire a sânilor pot avea un efect satisfăcător, dar odată cu trecerea anilor, ridicarea acestora se poate face doar cu ajutorul bisturiului. Și alimentația joacă un rol important în menținerea sănătății sânilor. Din cauza unui regim alimentar bogat în grăsimi saturate, hidrogenate și în zahăr, dar sărac în fructe și legume crude, sânii capătă un aspect îmbătrânit. Mai mult, grăsimile nesănătoase și zahărul predispun femeile la cancer de sân.


Comentează știrea

admirator
29 august 2012
prostii

lactatele consumate in cantitati mari predispun la imbolnaviri de cancer la san... si lipsa alaptarii (deci, faceti multi copiii si alaptati natural, daca nu vreti sa aveti necazuri... cu sanii). In ce priveste frumusetea lor... bisturiu e singura solutie pe termen lung. Dar natura stie ce face: in fiecare an, stoluri intregi de fete proaspete intra in joc... Nu-i o problema ca se lasa sanii celor trecute. Sa mai isi puna si "pofta la cui..." Fost-ai lele, cat ai fost!

Marga
30 august 2012
Operatii

Sunt total de acord! Trebuie sa facem muuult sport daca vrei ca sanii sa nu se lase si sa arate bine :). Iar un sutien bun,trebuie sa purtam mereu! Dupa ce am nascut mi s-a lasat sanii si in ciuda tuturor exercitiilor nu am avut cum sa imi revin,asa ca mi-am facut o operatie de ridicare a sanilor! Dna dr. Silvia Stanculescu m-a operat, am fost la mai multe consultatii dar dumneaei mi s-a parut cea mai de incredere. Recuperarea nu e asa grea pe cum se zice :D, daca ezitati mai verificati info, eu pe clinica-metamorphosis(punct)ro am gasit fel si fel de info utile!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Cetățenești : Sânii femeilor sunt inegali?
Pagina a fost generata in 0.4419 secunde