Legumele verzi previn apariția unor tipuri de cancer

177
Legumele verzi previn apariția unor tipuri de cancer - legumeverzi-1484580717.jpg

Articole de la același autor

Cercetătorii au explicat că legumele crucifere, precum varza, conopida sau broccoli, conțin o mare cantitate de sulforafan, un compus fitochimic, capabil să distrugă bacterii, informează Daily Mail.


Studii anterioare, efectuate la scară largă în China, au demonstrat că sulforafanul poate contracara efectele agenților poluanți, ce pot duce la apariția cancerului.


Noi teste de laborator au demonstrat că extractul din germenii de broccoli poate proteja șoarecii în fața cancerului bucal, astfel că oamenii de știință sunt pregătiți să testeze pe oameni, noile descoperiri. Acestora li se vor administra capsule conținând pudră din semințe de broccoli, pentru a vedea dacă au efect, pentru a preveni apariția cancerului bucal.


Medicul Julie Bauman, de la Universitatea din Pittsburgh, a declarat: "Cei care s-au vindecat de cancerul la gât sau la creier se confruntă totuși cu un risc ridicat de apariție a cancerului bucal sau la esofag, care, de cele mai multe ori, se poate dovedi fatal. Ne dorim să dezvoltăm o substanță naturală, sigură pentru a proteja zonele unde celulele canceroase se pot forma".


Sursa: tratamentecancer.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Decembrie 2016
Stire din Sănătate : Cancerul de prostată este asimptomatic
Pagina a fost generata in 0.4315 secunde