Lumea medicală este ÎN DOLIU! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din România a murit

5786
Lumea medicală este ÎN DOLIU! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din România a murit - neuro-1492850208.jpg

Articole recomandate

Doctorul PAUL MARIN PĂTRAȘCU, șeful secției de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgență București, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din România, omul care a salvat mii de vieți, a încetat din viață.

La doar 52 de ani, cu o carieră profesională de excepție, profesorul universitar, doctorul Paul Pătrașcu, tată a doi copii, persoană distinsă și discretă, a pierdut o bătălie. Din păcate, pe cea mai importantă. Decesul a avut loc în dimineața zilei de 19 aprilie, scrie ziaruldeolt.ro.

Decesul survenit în urma unei suferințe incurabile, produce tristețe la Movileni. Primarul comunei, Sorin Ion Toma, declara următoarele: "Domnul doctor a venit, de fiecare dată, acasă, la Movileni, cu cele mai bune gânduri. A ajutat școala, biserica, și a fost un model de viață pentru cei care au crezut și cred că pot reuși prin propriile forțe. În urmă cu câțiva ani, la inițiativa mea, i-am acordat domnului doctor titlul de cetățean de onoare. Pierderea unui asemenea om este o adevărată tragedie. Familiei îndoliate, soției și celor doi copii, le transmit sincere condoleanțe!", citează romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3595 secunde