Luna Europeană a Sănătății Mintale

83
Luna Europeană a Sănătății Mintale - lunasanatatiimintale-1370270225.jpg

Articole de la același autor

România s-a alăturat anul acesta inițiativelor care marchează "Luna Europeană a Sănătății Mintale 2013", prin mai multe evenimente care și-au propus să sublinieze importanța sănătății mintale în contextul sănătății publice. Acțiunile organizate în această perioadă au oferit prilejul de a evidenția necesitatea alocării unor resurse variate pentru activitățile de cercetare și pentru gestionarea Programelor de Sănătate Mintală.

Astfel, Centrul Național de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog a facilitat organizarea unei întâlniri a specialiștilor in sănătate mintală, în cadrul căreia s-au dezbătut prioritățile acestui domeniu și s-au pus bazele unui plan de acțiune în vederea atingerii obiectivelor specifice.

La eveniment au participat reprezentanți ai instituțiilor interesate în domeniu, ai Ministerului Sănătății, Consiliului Național al Discriminării, ai Institutului Național de Sănătate Publică, Comisiei de Psihiatrie și psihiatrie pediatrică din Ministerul Sănătății, Societății Naționale a Medicilor de Familie, organizațiilor neguvernamentale, Aliat, Unicef, Asociația Română de Promovare a Sănătății și Asociația Aripi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6354 secunde