MEDIC DIN CONSTANȚA, PREȘEDINTELE SOCIETĂȚII ROMÂNE DE NEFROLOGIE

1124
1

Articole de la același autor

Societatea Română de Nefrologie (SRN) va avea începând cu anul viitor un nou președinte, în persoana actualului medic șef al secției Nefrologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dr. Liliana Tuță.


 "Alegerile au loc mereu cu doi ani înainte. Am fost aleasă președinte și sunt mândră de acest lucru. Sper să pot face multe lucruri bune pentru Constanța pe viitor, mai ales că de acum înainte vor fi organizate o mulțime de conferințe în județul nostru. Este clar că vor veni mulți colegi din țară spre noi și vom fi poate mai apreciați ca până acum", a declarat pentru "Cuget Liber", dr. Liliana Tuță. De precizat că SRN a fost fondată în anul 1991.



Comentează știrea

Tiberiu
24 octombrie 2017
Felicitari!

O mare doamna a nefrologiei si a mediului academic! E greu sa exprim recunostinta pe care i-o port. Sunt un vechi pacient al domniei sale si pot sa spun ca este un om si un medic minunat! Nu am avut nici cea mai mica frustrare ca urmare a relatiei pacient medic. Mi-a prelungit viata, am simtit-o intotdeauna ca un Inger Pazitor, omul care ma poate ajuta. M-a invatat sa fiu puternic prin exemplul personal, prin felul neobosit si onest de a ajuta oamenii. Sectia de nefrologie, este, pot sa spun, a doua casa a mea pentru ca a fost des internat acolo. Om integru! Sa-i sarute Dumnezeu sufletul!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2242 secunde