Concurs Medicament nou împotriva durerii

377

Articole recomandate

Un nou analgezic care calmează rapid durerea a fost lansat pe piața farmaceutică. Ibalgin rapid care acționează terapeutic după primele 15 minute de la administrare, fiind de două ori mai rapid decât comprimatele de Ibuprofen obișnuite. Românii suferă cel mai frecvent de dureri de cap 83%, apoi de dureri de spate un procent de 38% și dureri de dinți 24%.
"Noutatea adusă de noul analgezic în tratamentul durerii este formula inovatoare de ibuprofen lizinat cu dizolvare rapidă și absorbție accelerată care calmează durerea puternică de două ori mai rapid. Odată admi-nistrate, comprimatele de Ibu-profen lizinat sunt aproape imediat absorbite de tractul gastrointensinal, motiv pentru care are o tolerabilitate gastrointestinală dintre cele mai bune", a spus dr. Saltas Dabija.
Acest medicament se utilizează pentru calmarea durerilor puternice de cap, dentare, postoperatorii, durerilor musculare și articulare, menstruale, în nevralgii și migrene.
Conform unui studiu realizat de Stem Mark, 83% dintre români se plâng cel mai adesea de durere de cap. Românii mai suferă de durere de spate 38%, dureri de dinți 24%, dureri menstruale 21%, dureri articulare, 21%, dureri cauzate de răceală, 15%, migrene, 14%, dureri musculare, 10% și dureri cauzate de febră, 8%.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5757 secunde