MEDICI AGRESAȚI ÎN SPITAL!

324
2
MEDICI AGRESAȚI ÎN SPITAL! - slide22-1450442594.jpg

Articole de la același autor

Federația SANITAS solicită autorităților statului să ia măsuri de siguranță privind protecția personalului sanitar la locul de muncă.
Incidentul petrecut azi la Spitalul Elias, în urma căruia trei asistente au fost agresate, una dintre ele suferind o fractură la picior, nu face decât să arate că personalul sanitar nu se bucură de protecția cuvenită și că este timpul să se ia măsuri în acest sens.


Federația SANITAS este îngrijorată de lipsa de protecție a corpului medical la locul de muncă și atrage atenția autorităților statului privind agresiunile, din ce în ce mai dese, asupra angajaților din sistemul sanitar.


Studii recente au arătat că aproximativ 85% din personalul medical chestionat este agresat verbal la locul de muncă, iar 10,2% a fost agresat fizic.Timpul de așteptare sau refuzul de a accepta diagnosticul pus sunt doar două dintre motivele pentru care angajații din sistem sunt agresați. 


Comentează știrea

vicky
18 decembrie 2015
acelasi

Agresati de catre cine?de ciori,care merg doar la urgenta ca ei nu platesc nimic sau de catre oameni cand vad ca nu stiti ce sa le faceti?ca ati luat examenel cu nota 5 ..

justitiarul
19 decembrie 2015
Bine spus !

Vicky , am vrut sa comentez si eu dar te felicit pentru ca ai atins punctele forte !! Deci , recuperati IMPOZITELE DATORATE DE TIGANI si o sa avem bani destui !!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Sanitas a renunțat la proteste
Duminică, 26 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Sanitas avertizează cu noi proteste
Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Sănătate : Sanitas se pregătește de noi proteste
Pagina a fost generata in 0.3043 secunde