Medicii avertizează: "Părinții distrug oasele copiilor"

205
Medicii avertizează:

Articole de la același autor

Bucuria cea mai mare a copilăriei sunt dulciurile, însă medicii avertizează că zahărul poate face cu adevărat rău sănătății noastre, dar mai ales a copiilor, prin creșterea riscului de obezitate, diabet, stricăciuni la nivelul dinților și boli de inimă. Acesta afectează comportamentul și dezvoltarea în rândul copiilor, însă, foarte puțini cunosc adevăratele efecte ale acestuia la nivelul oaselor.

Zahărul erodeze cartilajul - țesutul care ne menține oasele puternice, susțin specialiștii. Și mai trist este că ajungem să consumăm zahăr în fiecare zi și nu ținem sub control cantitatea.

Calciu este o minerală vitală pentru sănătatea oaselor noastre, deoarece ajută la menținerea structurii solide. Lipsa de calciu duce la osteoporoză. Consumul excesiv de zahăr dizolvă extraordinar de repede doza de calciu din organism și o elimină prin urină, așa cum spun oamenii de știință, conform studiilor efectuate, scrie doctorulzilei.ro.

Pentru a ajuta oasele să se "reconstruiască" și să evităm pe cât posibil riscul de osteoporoză, este aproape esențial să scădem considerabil cantitatea de zahăr din dieta noastră zilnică, potrivt romaniatv.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1374 secunde