Medicii de familie vor începe consultațiile preventive

106
1
Medicii de familie vor începe consultațiile preventive - medic-1401112661.jpg

Articole de la același autor

Medicii de familie vor consulta și persoanele sănătoase, pentru a evalua riscul de cancer și boli cardiovasculare și metabolice, precum și sănătatea mintală și cea a reproducerii, potrivit unui proiect privind Normele metodologice pentru aprobarea pachetelor de servicii și a contractului-cadru. În acest document, un capitol aparte este dedicat serviciilor preventive pentru adulții asimptomatici.
"Consultația de evaluare a riscului individual la adultul asimptomatic are ca scop identificarea și intervenția asupra riscurilor modificabile asociate afecțiunilor cu pondere importanta asupra poverii îmbolnăvirilor: boli cardiovasculare și metabolice, cancer, sănătatea mintală, sănătatea reproducerii. Evaluarea complexă a riscului individual în funcție de vârsta/sex se realizează prin consultație și investigații specifice consemnate în riscogramă, adulților cu vârsta între între 18 și 39 ani", se arată în proiect.


Comentează știrea

Read the Full Content
4 iunie 2014
Read the Full Content

e-cigarette Stiri Sănătate : Medicii de familie vor începe consultațiile preventive | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Read the Full Content http://novusprimeproperties.com/best-e-liquid/what-is-the-best-e-cigarette-vapor-e.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2242 secunde