Medicul electrocutat în timpul unei operații dă în judecată Spitalul Colțea

227
Medicul electrocutat în timpul unei operații dă în judecată Spitalul Colțea - coltea-1469861562.jpg

Articole recomandate

Medicul electrocutat, în timpul unei operații, este hotărât să dea în judecată Spitalul Colțea. Doctorul Marian Stamate a spus că nu este prima dată, când viața îi este pusă în pericol în spital și a acuzat conducerea că încearcă să mușamalizeze incidentul.



Chirurgul electrocutat în timpul unei operații, din cauza unui cauter defect, refuză să accepte că a fost victima unui incident minor, așa cum consideră managerul spitalului Colțea.

"Trebuie să spun clar că este o minciună, o încercare de minimizare prin mușamalizare și acoperire a evenimentelor. Atunci când ai, practic, o echipă medicală doborâtă de un șoc electric de înalt voltaj, nu poți să spui că este un eveniment minor. Voi acționa în instanță urmând toate căile prevăzute de legislația românească", a declarat Marian Stamate, potrivit Digi24.ro.

Mai ales că, spune medicul, aparatura veche folosită în spital poate fi cauza unui nou incident.

"Vreau să menționez că toată aparatura care a fost folosită avea niste avize, era verificată și era în bună stare de funcționare", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Colțea, Dragoș Teodosiu.

Nu se explică atunci de ce a fost vorba de un incident cu repetiție, după cum povestește un medic rezident.

"Prima oară m-am gândit ce bine că nu era în mâna mea cauterul că se putea da vine pe mine și poate îl plăteam din alunele mele de salariu și iar, m-am gândit iar s-a întâmplat asta?!", a spus medicul rezident Alexandra Chirilă.

Și atunci a fost electrocutat tot chirurgul Marian Stamate. Abia acum a început însă o anchetă în spital.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1529 secunde