Meniu special de Paște pentru pacienții Spitalului Județean

536
Meniu special de Paște pentru pacienții Spitalului Județean - spital-1334177673.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de Paște, spitalele din Constanța vor funcționa cu linii de gardă de profil și vor acorda asistență medicală de urgență în regim de week-end.
Dr. Dan Căpățână, managerul Spitalului Județean de Urgență Constanța, a declarat că, în cadrul unității medicale, asis-tența medicală va fi asigurată atât cu liniile de gardă, cât și în cadrul Unității de Primire Urgen-țe. "Din punct de vedere al servi-ciilor medicale avem acoperite toate liniile de gardă, materialele sanitare și medicamentele ca să facem față urgențelor de orice natură", a precizat mana-gerul. Acesta a mai spus că se așteaptă la o creștere a afec-țiunilor digestive, imediat după Paște. "Suntem pregătiți să fa-cem față. Ne așteptăm la o ava-lanșă de pacienți și din cauza faptului că luni nu lucrează cabinetele medicale, deci toți vor veni la noi", a mai adăugat dr. Dan Căpățână.
Și pentru ca pacienții care rămân internați în spital să resimtă atmosfera de sărbători, vor primi meniu special de Paște, cu friptură de miel și cozonac. "Cei de la serviciul de catering ne-au anunțat că vor oferi o masă specială, pentru cine nu are regim și poate să mănânce. Toate mesele sunt suportate de subcontractor, spitalul nu plătește nimic în plus", a completat managerul unității medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Social : Cât ne costă masa de Paște
Pagina a fost generata in 2.7414 secunde