Mesaje dureroase transmise de medici, la moartea dr. Chemal Taner. "Erai un luptător!"

12967
Mesaje dureroase transmise de medici, la moartea dr. Chemal Taner.

Articole de la același autor

Lumea medicală din Constanța și din întreaga țară este în doliu. Dr. Chemal Taner, o somitate în implantologia dentară din țara noastră a fost răpus de nemilosul coronavirus, pe un pat de spital din București. Veste i-a întristat pe colegii de breaslă. "Jelim, jelim, jelim… Ne-a părăsit prietenul meu dr. Taner, a trecut în eternitate! Allah să fie îndurător cu sufletul său și să le dăruiască multă răbdare rudelor îndoliate. De la Allah am venit și numai la El ne întoarcem! Allah rahmet eylesin, mekani gennet bolsin insh Allah", a transmis dr. Hicham Mrini, fondatorul Spitalului Mrini din Constanța. 


"E atât de trist, e cumplit, îmi pare atât de rău…. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun!", a afirmat și dr. Farah Constantin, medic primar oftalmolog. 


"Când am făcut această poză nu am crezut că va fi și ultima cu tine… Chemal Taner, ești omul căruia trebuie să îi mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat și pentru tot ajutorul pe care mi l-ai oferit. Toată viața ai fost un luptător, un vizionar și un om care a clădit o frumoasă familie. Drumul tău acum este către ceruri. Nu te vom uita niciodată și vei rămâne etern în sufletul nostru. Până când ne revedem, îți spun adio, nașule! Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun!", a transmis îndurerat și dr. Olgun Chemal, medic stomatolog în cadrul Implantodent România. 


Reamintim că dr. Chemal Taner, un apreciat implantolog și specialist în chirurgie orală, a murit joi seară în Spitalul Colentina.
"În această seară a încetat din viață dr. Taner Chemal. Membru de seamă al comunității tătare din Constanța, Dr. Taner Chemal a fost o personalitate a lumii medicale din România, evoluția sa profesională si performanțele în domeniul implantologiei făcându-l cunoscut și peste hotare. Și-a asumat întotdeauna cu mândrie identitatea etnică, promovând valorile tradiționale tătărești și îndemnând tânăra generație să le ducă mai departe. În semn de recunoaștere a calităților și realizărilor sale, în anul 2018, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România l-a propus pentru proiectul inițiat de Departamentul pentru Relații Interetnice și dedicat Anului Centenar. Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România își exprimă profundul regret la aflarea veștii decesului dr. Taner Chemal și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate! Allah rahmet eylesĭn!", a fost mesajul transmis de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România. 


Dr. Taner Chemal s-a născut la data de 29 mai 1971, la Constanța. A absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie dr. Carol Davila din București, promoția 1991 – 1997. Din anul 1998 își desfășoară activitatea în mediul privat, punând bazele unei afaceri de succes în domeniu, Implantodent Medical, care funcționează la București și Constanța. În perioada 2006 – 2008 a urmat un program de masterat în parodontologie la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași, iar în perioada 2011 – 2012 un masterat în implantologie la GIDE – UCLA, Los Angeles. A urmat doctoratul în implantologie dentară la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Dr. Carol Davila din București. A fost unul dintre cei mai renumiți specialiști în implantologie. De-a lungul timpului, a urmat numeroase cursuri de specializare în străinătate: SUA, Israel, Suedia, Corea, Gemania, Franța, Anglia, Portugalia, Italia. A fost membru al Societății Române de Reabilitare Orală, Societății Române de Implantologie Orală și Biomateriale, Societății de Stomatologie Estetică din România, Academy of Osseointegration, European Association for Osseointegration, International Team for Implantology, International Congress of Oral Implantologists și American Academy of Implant Dentistry.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8689 secunde