Moș Crăciun promovează sănătatea!

106
Moș Crăciun promovează sănătatea! - moscraciunpromoveaza-1417962047.jpg

Articole de la același autor

Campania "Moș Crăciun promovează sănătatea" , lansată de Asociația Logopezilor din România Filiala Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și cele trei Centre Resursă: Colegiul Tehnic de Marină , "Alexandru Ioan Cuza", Școala Gimnazială Nr. 38 "Dimitrie Cantemir" și Grădinița cu Program Prelungit Nr.53 se va desfășura până pe 12 decembrie 2014.

Primul eveniment al acestei campanie a fost spectacolul oferit de echipele de dans tematic și expoziția de desene cu vânzare, donate de elevii celor 45 de unități școlare (grădinițe/școli gimnaziale /licee) din județul Constanța, implicate în cea de-a doua ediție a Proiectului Educativ Județean de Voluntariat "Lanțul mânuțelor fericite", desfășurat vineri, 5 decembrie 2014, pe scena de la Maritimo Shopping Center Constanța.

Obiectivul principal al acestei acțiuni este unul caritabil, ce constă în strângerea de fonduri și colectă de hăinuțe, jucării, rechizite și dulciuri/alimente, ce vor fi donate copiilor din Secția Pediatrie a Spitalului Clinic Județean Constanța, dar și copiilor defavorizați socio-economic din localitățile Mircea - Vodă, Satu Nou și Tortoman.

Colecta se va realiza în perioada 8 decembrie - 12 decembrie 2014, la sediul Colegiului Tehnic de Marină, din Bulevardul 1 Mai nr. 101, cu sprijinul celor 45 de unități școlare implicate, comunității constănțene: copiilor, tinerilor, dar și a familiilor acestora.

Proiectul Educativ "Lanțul mânuțelor fericite" a fost lansat în școli în luna noiembrie și a debutat prin două acțiuni de diseminare , una în Centrul Resursă 2, Școala Gimnazială Nr. 38 "Dimitrie Cantemir", iar cealaltă în Centrul Resursă 3, Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Constanța.

Au urmat câteva activități de informare și promovare a sănătății, de luptă împotriva Hepatitei de tip A în rândul elevilor.

El se va desfășura pe parcursul acestui an școlar, fiind un proiect de suflet și pentru suflet, inițiat de profesor Irinela Nicolae, Inspector Școlar General Adjunct și președintele Asociației Logopezilor din România, filiala Constanța, psiholog Manuela Vaseliu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6086 secunde