Mrini Eye Hospital, 3 ani de profesionalism și medicină la standarde înalte

2640
7
Început acum 3 ani ca un proiect inovator pe piața medicală din Constanța, Mrini Eye Hospital este astăzi un etalon în oftalmologia din estul României. Un spital modern, performant, cu o echipă tânără, dar experimentată, Mrini este reperul serviciilor medicale de calitate, dar și al respectului și dedicației oferite pacienților. Clinica de oftalmologie Mrini Eye Hospital a fost înființată în urmă cu trei ani, la inițiativa unei echipe de medici dornice să le ofere pacienților cu afecțiuni oculare acces la servicii medicale de cea mai bună calitate.


Cu acest prilej, momentul a fost sărbătorit, vineri, printr-o serie de evenimente. Mai întâi, o parte din invitați au făcut o vizită în cadrul Mrini Eye Hospital, unde au putut vedea cele mai noi tehnologii în domeniul chirurgiei oftalmologice, dar și să cunoas-că echipa care se îngrijește ca pacienții să primească cele mai bune servicii medicale.


Personalități de renume la nivel național, din viața medicală și nu numai au participat la Recepția oferită de Mrini Eye Hospital: prof. univ. dr. Monica Pop - medic primar oftalmolog, Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice (București), dr. Dorin Nicula - medic primar oftalmolog, inițiatorul intervențiilor chirurgicale în cadrul Mrini Eye Hospital, conf. univ. dr. Cristina Nicula (Cluj), asist. univ. dr Ramona Barac, medic primar oftalmolog (București), dr Ovidiu Mușat, medic primar oftalmolog (București), prof. univ. dr. Sanda Jurja - șef Secție Oftalmologie (Constanța), prof. univ. dr. Valeria Stroe (Constanța), prof. univ. dr. Vasile Sârbu (Constanța), prof. univ. Octavian Unc (Constanța), prof. univ. dr. Eduard Circo (Constanța), dr. Corina Cernat, medic specialist oftalmolog (București). 


Colegii dr.Fildis Mrini, din cadrul Spitalului de Urgențe Oftalmologice București, de altfel personalități de renume ale oftalmologiei românești, au susținut-o prin prezența lor la eveniment: șef lucrări conf. dr. Marian Burcea, dr. Valeria Coviltir, dr. Alina Gheorghe, dr. Iulia Vărgău. 


Evenimentul a fost onorat cu prezența, de către reprezentanți ai administrațiilor publice locale din județul Constanța, printre care se numără: primarul Constanței, Decebal Făgădău, primari din peste 30 de localități din județ, dar și de către oficialități din cadrul mai multor misiuni diplomatice.


Evenimentul de gală al sărbătorii a fost Recepția ofertă de dr. Hicham și Fildis Mrini, fondatorii acestui spital, la care au participat personalități de renume național, din viața medicală și nu numai, autorități locale și județene, prieteni ai Mrini Eye Hospital. 


"Au fost 3 ani în care am încercat și am reușit să diversificăm paleta serviciilor medico-chirugicale oftalmologice prin înființarea departamentului de chirurgie vitreo-retiniană, extinderea departamentului de chirurgie refractivă cu cea mai modernă suită de echipamente medicale, și nu numai. Ne bucură extrem de mult faptul că am reușit să îndeplinim toate criteriile necesare încheierii contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate Constanța în ceea ce privește decontarea serviciilor medicale oferite de noi, atât în ambulatoriu, cât și în spitalizarea de zi. Astfel, oferim pacienților noștri, nu numai servicii medicale de calitate, ci și servicii accesibile tuturor categoriilor sociale. 


Suntem extrem de mândri de faptul că, la ora actuală, echipa «Mrini Eye Hos-pital"»are în componență nume importante ale oftalmologiei românești, medici care vin și operează la Constanța, atât din Capitală cât și din Cluj. Acesta a fost de fapt unul dintre dezideratele noastre de început. Am dorit să aducem aproape de pacienții constănțeni tehnică medicală de vârf, dar și calitatea actului medical ce ține doar de îndemânarea, profesionalismul unui medic renumit. 


Mulțumim pacienților noștri care au avut încredere în noi în tot acest timp și le promitem că, pe viitor, vom păstra ștacheta la fel de sus!", a declarat dr. Fildis Mrini, managerul Mrini Eye Hospital.


În cadrul evenimentului aniversar, a fost lansat primul volum "Proud To Be Romanian, Medical Tourism". Cartea reunește exemple ale unor oameni de succes din diferite domenii de activitate. Dr. Fildis Mrini și proiectul pe care îl manageriază, Mrini Eye Hospital, se regăsesc în paginile acestui volum.



Cel mai modern spital din sud-estul României


Clinica este defășurată pe aproximativ 1.000 mp și este structurată pe departamente specializate, fapt care permite o bună gestionare a nevoilor medicale pe care le au pacienții cu afecțiuni oftalmologice. 


Mrini Eye Hospital dispune de o secție modernă de chirurgie oftalmologică, dotată similar altor clinici oftalmologice de top din lume. În cadrul acestui departament se realizează cu succes operații de cataractă, reducere de dioptrii cu laser, operații din sfera chirurgiei vitreo-retiniene, operații de glaucom, strabism, chirurgie plastică oftalmologică. Unii dintre cei mai buni chirurgi români din domeniul oftalmologiei s-au alăturat echipei Mrini Eye Hospital, iar acest lucru se reflectă în rezultatele excelente ale operațiilor desfășurate în cadrul clinicii. 


Amplasarea clinicii Mrini Eye Hospital în Constanța, oraș emblematic pentru litoralul Mării Negre, reprezintă un avantaj pentru pacienții care doresc să îmbine turismul de relaxare cu cel medical în România.


Comentează știrea

DODO
26 noiembrie 2016
pai sint privati !

CL -faceti reclama ? stiti pe cine girati cu acest articol ?si nu vad parerea specialistilor din Romania pentru ca am vazut un interviu cu celebra dr. Monica Pop care atragea atentia -expres-de practicile ,,neortodoxe,, din clinicile private inclusiv asta

comentariu meu
26 noiembrie 2016
pff

ce mi plac fotografiile cu juma' de cap, sper ca domnii din imagine sa l aiba intreg cand isi presteaza munca

Ioana
26 noiembrie 2016
Felicirari

Felicitări echipei de medici si mulți ani plini de realizări! Vad ca cei din concurenta arunca laturi pe aici. Invidia si neputința. Echipei Mrini- sunteți tineri, frumoși si pricepuți. Nu va opriți aici.

boby vegas
26 noiembrie 2016
minciunile din articol scris

Sa va fie rusine ,auzi Constanta oras emblematic ..ce mizerie de articol .. spital modern k bani de la stat ..spital privat care s-a imbogatit k decontarile de la casa de asig nationala ..primarul musai treb sa fie acolo ,asta ptr k sa dea bine pe sticla si la narodul din constanta ..un oras imputit la propriu ..plin de interlopi ..tigani ..bisnitari de tigari sunt peste tot colcaie ..nimeni nu-i vede ..nici primaria ..nici politia ..asa oras asa oameni de rahat k o educatie si cultura vai mama noastra ..rusine fagadfau iesi pe strazi f paza si stai de vorba k prostimea care tea ales !

Arabu
27 noiembrie 2016
am o nelamurire

"K" asta, se citeste "cu" sau "ca", ca nu inteleg ce ai scris.

Răspuns la: minciunile din articol scris
Adăugat de : boby vegas, 26 noiembrie 2016
Sa va fie rusine ,auzi Constanta oras emblematic ..ce mizerie de articol .. spital modern k bani de la stat ..spital privat care s-a imbogatit k...
orbul gainii
27 noiembrie 2016
reclama inalta

finalul interventiilor chirurgicale nu este cel prezentat la consult

costica
27 noiembrie 2016
Faci bani la domiciliu!

Succes imens la Hollywood! Mergem hotarati spre Hollywood! De ce castigi? Pentru ca e simplu totul! Sansa incredibila! Scopul nostru fierbinte este: Hollywood! Incepe rapid si castiga bani online! Bogatia e la Hollywood! Aici vei fi si tu un invingator! Urgent spre Hollywood! Hollywood are nevoie de un subiect nou de film! Cere acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4434 secunde