"Noi existăm datorită donatorilor care ne-au dăruit timp"

142

Articole de la același autor

Asociația Transplantaților din România (ATR) a decis să dedice luna iulie do-natorilor de organe și a derulat, pe tot parcursul lunii și pe întreg teritoriul țării, proiectul "Luna Donatorului de organe din România".


Reprezentanții ATR au dorit să aducă un omagiu public și colectiv donatorilor, în cât mai multe localități din țară, printre care s-a numărat și Constanța.


"Noi, membrii ATR, existăm datorită donatorilor noștri, pe care îi purtăm în trupul și sufletul nostru, dar uneori simțim nevoia să ne manifestăm public și împreună, recunoștința față de ei. În astfel de momente, emoțiile se amplifică și ne dorim să le împărtășim cu alte persoane. Să porți cu tine scânteie de viață din trupul altui om este o mare responsabilitate. Să nu uiți că cineva ți-a dat timp, dăruindu-ți un organ, este parte a vieții tale de după transplant. Noi, cei care trăim datorită ge-nerozității semenilor care au acceptat să doneze, nu uităm și, din timp în timp, spu-nem întregii societăți că nu am uitat și că sentimentele noastre pentru donatori sunt puternice și permanente", a declarat Gheorghe Tache, președinte ATR.


La evenimentele desfășurate la Constanța și în celelalte județe din țară, au fost prezenți pacienți cu transplant, membrii de familie, donatori, medici, reprezentanți ai instituțiilor sistemului de sănătate etc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Sănătate : "Donează o șansă la viață!"
Pagina a fost generata in 0.4706 secunde