Noi, medicii, ne-am săturat! Vă spunem fără isterie!

256
1
Noi, medicii, ne-am săturat! Vă spunem fără isterie! - medicsuparat-1466500516.jpg

Articole de la același autor

"Sunt multe lucruri pe care voi, pacienții, nu le știți despre sistemul medical, despre medici, despre modul în care aveți sau nu acces la servicii medicale. În parte e vina voastră, în parte e vina legislației, în parte e vina lehamitei pe care tot mai mulți colegi o resimt față de practicarea medicinii într-o țară ca România. Așa cum probabil ați auzit, urmează câteva zile de protest în medicina primară. Înainte de a vă apuca să ne înjurați și să spuneți că «nu vă mai ajunge», că «sunteți niște șpăgari toți», că «sunteți puși acolo ca să ne compensați nouă medicamentele de pe lista cu care venim de acasă», că «noi avem drepturi» și alte înțelepciuni din astea, vă solicit răbdarea de a asculta și punctul nostru de vedere.


Ne-am săturat. Sincer. Și asta v-o spunem noi, toți medicii de linia întâi, fără isterie. Dimpotrivă. Pe un ton calm care însă ascunde o mare determinare. Ne-am săturat de contracte abuzive. Ne-am săturat să fim imputabili. Ne-am săturat să vă plătim medicamentele. Că dacă nu știați, aflați acum că așa se procedează. Chiar dacă prejudiciul este zero, chiar dacă nu medicul a înghițit hapurile voastre, în caz că se schimbă pe șest niște reguli, normal, fără să fim anunțați din timp, noi plătim pastilele pe care le-ați luat voi. Și asta după ani de zile, ca să se adune penalizări. Și să rămâi în fundul gol câteva luni, la ce sume se vehiculează în amenzi.


Ne-am săturat să fim abuzați. Vrem să fim parteneri de contract, nu scribi ținuți sub teroare". (…)


Sursa: monitorulsv.ro


Comentează știrea

Radu Olteanu
21 iunie 2016
doctori

Domnilor doctori,nu spun ca sunteti toti spagari si nemernici,dar o mare parte sunteti niste nemernici si brute ,ca animale nu va pot spune(acestea au sentimente).Numai daca ar fi sa facem filme documentare cum se comporta doctorii in sectiile de copii cu leucemie ,am lua numai oscaruri(negre).Exact ca in filmul"Moarte d-lui Lazarescu"absolut nimic nu s-a schimbat,atat in sistem cat si in mentalitatea voastra a majoritatii doctorilor.Iar da,vina noastra este ca acest sistem permite tuturor tiganilor si celor care nu au contribuit cu nimic catre statul roman sa beneficieze de absolut tot ce inseamna medicatie si tratament.Acest sistem e bolnav si putred,dar voi,domnilor doctori v-ati transformat in hiene care de-abea asteptati sa va potiliti foamea din starvurile oamenilor bolnavi.Asta e adevarul domnilor doctori.Va rog sa ma iertati si sa ma scuzati d-lor doctori care inca mai credeti in juramantul lui Hypocrat.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3181 secunde