NOU ÎN CONSTANȚA! Clinică premium de remodelare corporală și estetică facială

1084
NOU ÎN CONSTANȚA! Clinică premium de remodelare corporală și estetică facială - pr-1499761106.jpg

Articole recomandate

Frumusețea exterioară necesită atenție la detalii, sfaturi și servicii premium, care începând cu 14 iulie, sunt oferite în Constanța în Clinica Dr. Dali. Lansarea clinicii va avea loc în Bd. Mamaia nr. 141, vineri, 14 iulie începând cu ora 16:00, în prezența medicilor specialiști, dar și a vedetei, Dana Săvuică, care ne va oferi sfaturi personale despre cum să ne menținem tinere și tonice, în timp ce medicii specialiști vor prezenta procedee, aparate de remodelare corporală și estetică facială de ultimă generație. 


Dr. Ichrak Dali- Managerul Clinicii, a declarat: 


"Clinica Dr. Dali e un proiect de suflet. De îndată ce clienții vor păși pragul clinicii noastre, vor avea parte de o nouă experiență, de răsfăț și atenție la detalii. Personalul nostru este pregătit să răspundă tuturor cerințelor. De asemenea, specializarea mea medicală, în dermato, va fi un plus pe care îl oferim constănțenilor.".


În cadrul clinicii, veți putea beneficia de numeroase tratamente, printre care: antiaging, acnee, toxina botulinică, celulită, slăbire localizată, remodelare corporală, albirea dinților, etc.


LOCURILE SUNT LIMITATE! Pentru o bună organizare, așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la adresa de e-mail (nume și număr de telefon): [email protected]/ .


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5819 secunde