Nu lăsaţi afecțiunile să se agraveze! Medicii de la Proctoline Constanța vă așteaptă la un control de specialitate

474
Nu lăsaţi afecțiunile să se agraveze! Medicii de la Proctoline Constanța vă așteaptă la un control de specialitate - imaginearticol-1708345473.jpg

Articole recomandate

La clinica Proctoline Constanța, de peste 21 de ani, medicii tratează toată gama de afecțiuni proctologice (hemorozi, fisuri anale, polipi anali, mariste hemoroidale, fistula anala, etc) în regim ambulator, prin metode chirurgicale moderne, minim invazive. Aceste metode minim invazive nu presupun internare în spital sau anestezie generală, iar pacientul își reia viața obișnuită imediat după procedură. În completarea acestor servicii medicale sunt oferite investigații precum ecografie abdominală, endoscopie digestivă superioară și inferioară, diagnostică și terapeutică. Gastroenterologia este deosebit de importantă pentru specialiştii constănţeni, pentru că un tratament eficient se bazează întotdeauna pe un diagnostic corect.

De ce este bine să mergeți la gastroenterolog?

Dacă aveți afecțiuni de tub digestiv precum dureri abdominale, modificări de tranzit, scădere ponderală, ar fi bine să fiți îndrumați de către un medic specialist gastroenterolog. Colonoscopia este importantă pentru prevenția cancerului colorectal. Acesta este un tip de cancer care poate fi prevenit prin efectuarea de colonoscopii o dată la 5 ani, începând cu vârstă de 50 de ani, până la 74 de ani, conform ultimelor recomandări europene. Colonoscopia este considerată procedura standard „de aur” pentru diagnosticul precoce al cancerului colorectal sau pentru urmărirea recidivei cancerului de colon. Totodată, aceasta ajută la depistarea leziunilor colonului (colite, polipi, tumori). Practic, este o metodă de diagnostic și tratament sigură.

În cazul în care sunt decelate leziuni premaligne în polipi colonici, recomandarea este ca aceștia să fie eliminați pentru a evita o posibilă transformare a lor în cancer, în decurs de câțiva ani. Boala de reflux gastroesofagian este o afecțiune tot mai frecventă în ultimul timp. Endoscopia superioară este utilă în identificarea leziunilor provocate de către refluxul gastroesofagian și în recomandarea unui tratament de specialitate pentru boala de reflux.

Sfatul nostru, nu lăsaţi afecțiunile să se agraveze, prezentați-vă la un control medical de specialitate, încă de la primele simptome! Sunteţi așteptaţi la Proctoline Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 142 A, etaj 2, vis-a-vis de spitalul județean. Pentru informaţii suplimentare sunaţi la numărul de telefon 0726.676.750 sau online pe www.proctoline.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4119 secunde