O tehnică revoluționară de recuperare, prezentată la Constanța

200
O tehnică revoluționară de recuperare medicală a copiilor cu probleme neuro-motorii va fi prezentată, sâmbătă, la Constanța. Evenimentul va fi organizat de Asociația "Copii. Suflete. Speranțe", în colaborare cu Fundația NANE, și va avea loc la Hotel Malibu, Sala Callatis, începând cu ora 14,00. 

Specialiștii în reabilitare biomecanică avansată vor prezenta în fața a peste 40 de familii venite din toată țara, noua metodă de recuperare, pentru ca ulterior aceștia să poată opta pentru ea. Rezultatele de până acum sunt mai mult decât încurajatoare, părinții sunt învățați să aplice ei înșiși tratamentul copiilor, care este un tratament pasiv, nu este complicat, însă este intensiv, necesitând multe sesiuni cumulând un minim de 2-3 ore de lucru pe zi. Nu există o limită de vârstă pentru copii și odată începută terapia posibilitățile sunt practic nelimitate. 

Toți cei interesați să participe la acest eveniment pot solicita înscrierea sau mai multe detalii la adresa de e-mail a Asociației Copii Suflete Speranțe: [email protected], a fundației NANE [email protected] sau la numărul de telefon 0721.458.873. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3335 secunde