Optica Premium le oferă constănţenilor ochelari calitativi cu lentile progresive

1292
Optica Premium le oferă constănţenilor ochelari calitativi cu lentile progresive - opticapremium2-1627565966.jpg

Articole de la același autor

La Constanţa s-a deschis, de curând, o unitate de top, pentru stabilirea dioptriilor şi optică medicală cu lentile progresive. Diferenţa faţă de alte astfel de centre medicale constă, de fapt, tocmai în oferirea, în exclusivitate numai a acestor lentile progresive.

Ce sunt aceste lentile progresive? Ochelarii cu lentile de acest tip elimină nevoia purtării a două perechi de ochelari (de apropiere şi de distanţă), în majoritatea cazurilor. Mai mult decât atât, ei reprezintă un produs 100% personalizat pe nevoile purtătorului.

După o experienţă vastă în Mangalia, Optica Premium a ajuns, acum, şi la Constanţa, pe bulevardul Tomis nr. 142 -144. În această unitate, prima de acest gen din România şi singura optică care oferă doar ochelari progresivi, specialiştii îşi asigură clienţii că le vor oferi numai produse premium, de cea mai bună calitate. „În Mangalia aveam mereu pacienţi din Constanţa şi am considerat că este bine să venim în întâmpinarea lor, să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze până acolo. Unitatea noastră se adresează tuturor celor care îşi doresc să aibă o vedere cât mai clară, mai naturală, ca cea pe care au avut-o înainte de 40 de ani”, a declarat dr. Dorina Stăetu, medic oftalmolog.

Potrivit lui Gigi Stăetu, primul şi singurul doctorand în acuitate vizuală cu lentilă progresivă, unitatea se adresează, în mod deosebit, pacienţilor de peste 40 de ani, pentru că ei sunt cei care se confruntă cu probleme de acuitate vizuală, atât la distanţă, cât şi la apropiere. Din păcate, stilul de viaţă modern, care este foarte solicitant, locurile de muncă ce implică tot mai des utilizarea calculatorului, toate activităţile cotidiene solicită extrem de mult ochii. În consecinţă, toate acestea, laolaltă, fac ca ochii noştri să fie expuşi, solicitaţi, iar cea mai bună soluţie pentru a avea o vedere cât mai bună este să apelaţi la lentila progresivă.

În acest sens, specialistul a precizat că prima etapă pentru obţinerea unei lentile progresive este, evident, partea de stabilire a dioptriilor, lucru ce va fi efectuat în cadrul cabinetului. Apoi, trebuie executate nişte măsurători, foarte precise, pentru a adapta acele lentile fiecărei persoane în parte. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0565 secunde