PACIENȚI MÂNCAȚI DE VIERMI, LA PROPRIU! IMAGINI ȘOCANTE FILMATE DE UN MEDIC. Bărbatul din video a decedat ulterior

1936
2
PACIENȚI MÂNCAȚI DE VIERMI, LA PROPRIU! IMAGINI ȘOCANTE FILMATE DE UN MEDIC. Bărbatul din video a decedat ulterior - untitled-1468478374.jpg

Articole recomandate

Pacienți contaminați cu larve la Spitalul de Arși! Imaginile, prezentate de tolo.ro, au fost realizate în urmă cu două zile la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din Capitală.

Pacientul era internat în secția Anestezie-Terapie Intensivă a spitalului. "Mai e un caz identic, însă n-am reușit să-l filmăm decât pe acesta", spune medicul care a făcut public, prin intermediul jurnalistului Cătălin Tolontan, filmulul care arată, în cele mai dezgustătoare și îngrozitoare detalii, sistemul sanitar românesc. 

"Sunt oameni internați la Arși în urmă cu 10-11 zile. Au fost aduși direct la noi. Cum secția e plină de muște, ceea ce se vede pe filmare sunt, cu mare probabilitate, larve de muște", adaugă acesta.

Doctorul insistă ca filmul să fie făcut public în pofida durității sale.

"Ce sens are să ascundem realitatea? Ce e mai grav: să arătăm sau să îndurăm așa ceva, pacienții și noi, cei care știm?!", întreabă medicul.

Își motivează demersul: "Acestea sunt condițiile în care sunt tratați pacienții în acest spital! Și trebuie schimbate!".

Pacientul care apare în filmuleț a decedat miercuri. 




Comentează știrea

costica
14 iulie 2016
opinie

Tocmai ai făcut o mare descoperire! Lucru la domiciliu part-time! Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com

gunoier
14 iulie 2016
minciuni

fantezie bolnava nu cred ca exista asa ceva golanii fac batjocura medicilor!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9972 secunde