Pâinea din România, sursă de cancer? Iată la ce trebuie să fii atent când cumperi
530
Articole de la același autor
Bromatul de potasiu(KBrO3), a fost aprobat pentru a fi utilizat la coacerea produselor de panificație de zeci de ani. Problema este că bromurile sunt perturbatori endocrini care blochează tiroida, împiedicând-o să absoarbă nutrientul ei principal, iodul.
După ce unele studii japoneze au arătat că bromurile sunt puternic cancerigene la șobolanii de laborator, multe națiuni au interzis bromurile în pâine. Nu s-a întâmplat asta și aici, în România, țara despre care se știe că este pe lista experimentelor alimentare, scrie viataverdeviu.ro.
Atenție! Caută si evita produsele de panificatie care listeaza pe insiruirea de ingrediente "bromatul de potasiu", "faina bromurata" sau "bromura de metal".
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 21 Iulie 2014
Marţi, 15 Iulie 2014
Miercuri, 09 Iulie 2014
Luni, 07 Iulie 2014
Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Joi, 03 Iulie 2014
Luni, 30 Iunie 2014
Joi, 26 Iunie 2014
Sâmbătă, 05 Iulie 2014