Paralizați pentru tot restul vieții / Trei tineri și-au fracturat coloana după ce au plonjat de pe stabilopozi

519
4
Paralizați pentru tot restul vieții / Trei tineri și-au fracturat coloana după ce au plonjat de pe stabilopozi - primiriurgentespitalambulanta2-1372252172.jpg

Articole de la același autor

Trei tineri au ajuns la spital în cu coloana fracturată după ce au plonjat în apa mării fie de pe stabilopozi, fie de pe umerii unei alte persoane. Medicii susțin că pacienții au vârste sub 28 de ani și că, din păcate, vor rămâne paralizați pentru tot restul vieții.




"În cele două zile de Rusalii am primit trei victime de până în 28 de ani, cu suspiciune de fractură de coloană cervicală care s-a confirmat. Ei sunt internați în continuare în terapie intensivă, însă prognosticul în ceea ce privește recuperarea este rezervat. Una dintre victime a fost adusă la Spitalul Județean cu elicopterul SMURD pentru a-i salva viața. Acesta era într-o stare foarte gravă, prezentând o fractură cervicală complexă", a declarat dr. Rodica Tudoran, șefa secției de Urgență a Spitalului Județean.




Comentează știrea

eu.
26 iunie 2013
NU

DE RUSALII NU AI VOIE SA FACI BAIE IN MARE . ;)

hmm
26 iunie 2013
vrajeala

Da da, asta e vrajeala media sa te faca sa nu mai sari la Farul Verde.

constantean
26 iunie 2013
nu stii niciodata

Sare iepurele cand nu te astepti, cine vrea sa sara, s ao faca si d eoe creion, la modern, pe oasele lui o face, nu e nevoie de nici o campanie in acest sens. Persobal, am un var care a ramas paralizat, la Tulcea, dupa ce a plonjat cu capul direct intr-o piatra, avea 16 ani. A ramas paralizat pe viata, cred ca si el spunea la fel cand ii auze avorbind pe altii...vrajeala... Sa nu spui niciodata, niciodata!

Nea Mitica
26 iunie 2013
DA

Ba este voie, daca faci inainte zece matanii, sau daca pui la cutia milei un pol, dupa ce te-ai scaldat!

Răspuns la: NU
Adăugat de : eu., 26 iunie 2013
DE RUSALII NU AI VOIE SA FACI BAIE IN MARE . ;)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3294 secunde