Părinţi, iată care este programul cabinetului de pediatrie din cadrul punctului extern UPU-SMURD Năvodari

1021
Părinţi, iată care este programul cabinetului de pediatrie din cadrul punctului extern UPU-SMURD Năvodari - 34957085415304685108506179387021-1685356587.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a postat un mesaj important pentru părinţi, referitor la programul cabinetului de pediatrie din cadrul punctului extern UPU-SMURD Năvodari:

"Dragi părinţi,

Ca urmare a informaţiilor vehiculate în spaţiul public, referitoare la programul cabinetului de pediatrie din cadrul punctului extern UPU-SMURD Năvodari, facem următoarele precizări :

Liniile de gardă din cadrul punctului de lucru extern UPU SMURD Năvodari sunt asigurate de către 4 medici specialişti pediatri, conform graficului de gardă pe luna în curs, fiind rezolvate aici doar urgenţele minore, cele majore fiind redirecţionate către UPU SMURD din cadrul SCJU Constanţa.

In perioada care urmează, medicii pediatri care activează în cadrul punctului extern UPU SMURD Năvodari vor contribui la asigurarea liniilor de gardă din cadrul cabinetului de pediatrie al UPU din SCJU Constanţa.

Măsura este temporară, urmând ca această situaţie să se remedieze în momentul angajării unui medic urgentist pediatru.

Punctul de lucru extern UPU SMURD Năvodari continuă să asigure permanenţa pentru pacienţii pediatrici, zilnic, în intervalul orar 08.00-20.00.

Depunem toate eforturile pentru rezolvarea cât mai rapidă a acestei situaţii. Totodată vom continua să asigurăm permanenţa pentru pacienţii pediatrici pe timpul nopţii, urgenţele minore urmând să fie preluate de medicul specialist UPU de gardă.

Vă mulţumim pentru înţelegere!", este mesajul integral al unităţii spitaliceşti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3221 secunde