Peelingul cu acid mandelic vă întinerește

128
Peelingul cu acid mandelic vă întinerește - peelingul1-1564992529.jpg

Articole recomandate

Vreți să străluciți în acest sezon estival? Dacă vreți să fiți frumoase tot timpul, puteți apela la o mulțime de tratamente cosmetice. Unul dintre acestea, foarte în vogă la acest moment, este peelingul cu acid mandelic, care regenerează și îi dă tenului luminozitate. 


"Acesta este o procedură ce utilizează ingrediente naturale, pe bază de migdale. Peelingul cu acid mandelic poate fi realizat inclusiv în timpul verii, lucru total interzis în cazul peelingurilor chimice. Datorită substanțelor extrase din migdale, uniformizarea și curățarea tenului sunt realizate delicat. Totodată, acidul mandelic țintește către îndepărtarea celulelor moarte de pe ten, ajutând la regenerarea lor, fiind tratamentul ideal împotriva îmbătrânirii. În plus, acesta contribuie la estomparea petelor și tratarea acneei", a declarat Cerasela Brumă, specialist în dermopigmentare.


Ea a precizat că, realizat cu regularitate, peelingul cu acid mandelic are rol anti-aging, pentru că determină o exfoliere ușoară și progresivă a pielii, stimulând producția de colagen și noi celule.


De precizat că procedura poate fi utilizată inclusiv pe tenurile sensibile. Veți observa că după un singur tratament, nuanța pielii este uniformizată și își recapătă acea strălucire ce denotă sănătate și prospețime. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 02 August 2019
Stire din Sănătate : Săptămâna Salsa, la Vama Veche
Vineri, 02 August 2019
Stire din Sănătate : Prunele vă scapă de constipație
Pagina a fost generata in 1.1536 secunde