Posturi deblocate în sănătate

121
1
Posturi deblocate în sănătate - urgentaspitaluljudetean181024x68-1399385810.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Transplant va scoate la concurs cinci posturi după ce ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a aprobat deblocarea acestora.

"Știu cât de importantă este activitatea pe care cei de la Agenția de Transplant o desfășoară. Din păcate, actele normative din anii 2009 – 2013 au blocat posturile și nu se puteau face angajări.

Am găsit soluția deblocării prin redistribuire, și voi căuta soluții și pentru alte domenii din sănătate unde există o lipsă acută de personal, pentru că pacienții au dreptul la cele mai bune condiții de tratament și, în acest caz, de cele mai bune condiții de realizare a acestor operații extrem de complicate", a explicat ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

Pentru cele cinci posturi va fi organizat concurs conform prevederilor legale, alocările bugetare necesare pentru acestea fiind deblocate prin redistribuire de la alte unități finanțate integral de la bugetul de stat.

În prezent, Agenția Națională de Transplant este desemnată ca unitate de asistență tehnică și management al Programului Național de Transplant.

Agenția Națională de Transplant coordonează întreaga activitate de transplant prin centrele regionale din București, Cluj, Constanța, Târgu Mureș, Iași și Timișoara. 



Comentează știrea

replica hermes bracelet china
10 mai 2014
replica hermes bracelet china

birkin bag Stiri Sănătate : Posturi deblocate în sănătate | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes bracelet china http://www.mecats.net/hermes.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6128 secunde