Primul deces cauzat de AH1N1 înregistrat la Constanța

490
Autoritățile sanitare constănțene au anunțat primul deces cauzat de gripa nouă în județul nostru. Bărbatul de 45 de ani, diagnosticat cu virusul gripal AH1N1 și aflat în stare gravă în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a murit, ieri dimineață, în jurul orei 5,00. Constănțeanul, de profesie instructor auto, a fost internat în stare critică, la începutul săptămânii trecute, starea sa fiind înrăutățită și de afecțiunile asociate, respectiv bronhopneumonie și obezitate. El a fost internat în Secția de Terapie Intensivă, fiind menținut în viață cu ajutorul aparatelor.
Acesta este primul deces cauzat de virusul gripal AH1N1 în județul Constanța și al 13-lea la nivelul României. Conducerea Direcției de Sănătate Publică Constanța a arătat că urmează să fie efectuată necropsia, pentru a confirma dacă decesul s-a datorat îmbolnăvirii cu gripă porcină.
Reprezentanții Ministerului Sănătății anunțat, ieri, alte 39 de cazuri noi de contaminare cu AH1N1, numărul total al bolnavilor ajungând la 3.881.
În județul nostru au fost confirmați, până în prezent, 45 de bolnavi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9106 secunde