Privirea îți poate trăda orientarea sexuală

230
Privirea îți poate trăda orientarea sexuală - flirting12-1344333563.jpg

Articole de la același autor

Pupilele ochilor se dilată la vederea unor persoane atrăgătoare din punct de vedere sexual și dezvăluie, astfel, orientarea sexuală a persoanei în cauză, au constatat autorii unui studiu realizat în Statele Unite ale Americii, relatează Mediafax.ro.


Pentru a verifica această ipoteză, cercetătorii de la Universitatea Cornell le-au prezentat celor 325 de voluntari de ambele sexe videoclipuri erotice și au măsurat dilatarea pupilelor acestora cu ajutorul unor lentile cu raze infraroșii. Astfel, bărbații heterosexuali au reacționat la vederea femeilor din acele videoclipuri, iar bărbații homosexuali, la vederea bărbaților din acele imagini. În schimb, femeile heterosexuale au prezentat reacții ale pupilelor la proiecția videoclipurilor cu ambele sexe, confirmând astfel, potrivit autorilor studiului, faptul că sexualitatea feminină se manifestă într-un mod diferit de cea a bărbaților.


Femeile homosexuale au fost, în schimb, mai apropiate de bărbați din acest punct de vedere, reacțiile lor fiind mai clare în fața imaginilor erotice cu femei. În ceea ce-i privește pe bărbații bisexuali, aceștia s-au arătat în egală măsură atrași de ambele sexe, infirmând teoriile și speculațiile din câteva studii anterioare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 07 August 2012
Stire din Sănătate : Mersul pe jos ne face mai fericiți
Pagina a fost generata in 1.7058 secunde