Producătorii de alimente, obligați să înscrie pe etichete E-urile
Articole de la același autor
Cine sunt pacienții care au rămas fără medicamente compensate
29 Ianuarie 2014
Cum să ne ferim de indigestie de sărbători
24 Decembrie 2013
Probleme de stomac sau colon? Iată de ce investigații aveți nevoie
25 Ianuarie 2014
MS: Virusul gripal identificat din 2011 pana in prezent apartine grupei de virusi gripali sezonieri
12 Februarie 2014
Dr. Dănuț Dincă: "Am anulat toate operațiile ORL!"
30 Ianuarie 2014
Deși 80% dintre români citesc etichetele produselor pe care le cumpără, mai ales ale celor alimentare, pentru majoritatea , acestea sunt dificil de înțeles, având în vedere termenii sofisticați care sunt utilizați pentru reprezentarea substanțelor conținute.
De aceea, a fost lansat Sistemul de certificare a alimentelor fara aditivi cu potential periculos,astfel că vine în ajutorul consumatorilor care au dificultăți în interpretarea listelor de ingrediente și mai ales în a recunoaște conținutul de aditivi alimentari în produsele de la raft.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 05 Decembrie 2013
Joi, 30 Mai 2013
Luni, 20 Mai 2013
Miercuri, 20 Februarie 2013
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012