Remedii folositoare în durerile de picioare

190
Remedii folositoare în durerile de picioare - remedii1-1654877897.jpg

Articole de la același autor

Vă interesează să scăpaţi de durerile de picioare? Puteți recurge și la alte soluții, nu să dați fuga, neapărat, la sertarul cu medicamente. Așadar, pregătiți o serie de remedii naturiste pentru a calma durerea de tălpi chiar de acasă. De exemplu, folosiți pulpa de castraveți, care are proprietăți antiinflamatorii ce vă pot ajuta să vă relaxați picioarele după plimbări lungi cu pantofi prea strâmți.


Ingredientele necesare sunt următoarele: doi castraveți mari și jumătate de cană de apă. Cum se prepară? Mai întâi, tăiați castraveții în felii fără să le îndepărtați coaja. Puneți-i în blender și procesați-i cu ajutorul a jumătate de cană de apă. După aceea, turnați sucul rezultat într-un vas mare și înmuiați-vă picioarele timp de 15 minute. De asemenea, încercați să le masați, apoi clătiți. Folosiți remediul ori de câte ori vă simțiți obosiți.
 

Apoi, un simplu masaj cu ulei de măsline poate ajuta la reducerea inflamației și a problemelor de circulație care afectează sănătatea picioarelor. Aveți nevoie doar de zece picături de ulei de măsline. Cum se folosește? Mai întâi, puneți cinci picături de ulei de măsline în palmele mâinilor și frecați-le pe unul dintre picioarele afectate. Apoi, repetați aceeași acțiune cu celălalt picior. La final, acoperiți-le cu șosete și lăsați-le să se odihnească. Proprietățile antiinflamatorii ale mușețelului sunt, și ele, de mare ajutor în reducerea umflăturilor și durerii care se concentrează pe partea de jos a picioarelor. Vă trebuie trei linguri de flori de mușețel și un litru de apă. Mai întâi, fierbeți litrul de apă și puneți în el florile de mușețel. Lăsați infuzia să stea până ajunge la o temperatură suportabilă și scufundați picioarele în lichid.

Repetați tratamentul în fiecare seară, timp de o săptămână



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0049 secunde