Remedii naturiste împotriva alcoolismului

2605
Beți dimineața, cu 30 de minute înainte de micul dejun 150 de mililitri de ceai de pedicuță și cu o oră înainte de masa de prânz alți 100 de mililitri. Faceți această cură între 14 și 21 de zile.
Detoxificați-vă organismul cu miere de albine. Este necesară o cantitate de 900 de grame de miere de albine luate astfel: dimineața se iau de trei ori câte șase lingurițe din 20 în 20 de minute, servindu-se apoi micul dejun. La zece minute după micul dejun se iau șase lingurițe cu miere. Înainte de masa de prânz se iau patru lingurițe ca aperitiv, se servește prânzul și, imediat, se iau patru lingurițe cu miere.
La ora 18:00 se iau șase lingurițe cu miere și apoi se administrează din 20 în 20 de minute tot atâtea. Organismul va fi complet dezalcoolizat.
Dacă se încearcă administrarea de alcool se produce o stare de rău și vomă. După cinci - zece zile poate apărea din nou dorința de a consuma alcool, dar mult diminuată. Cura nu se aplică diabeticilor.
Se mai poate folosi un leac vechi: se pilesc doi centimetri dintr-un corn de vacă, iar pilitura se amestecă cu un litru de țuică. Repulsia față de alcool se instalează repede după ingerarea unei cantități din amestec.
Pentru dezintoxicare se mai folosește drojdia de bere sau infuzia de cimbru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0561 secunde