Remedii naturiste pentru a scăpa de mătreață

195
Remedii naturiste pentru a scăpa de mătreață - remediinaturiste-1634047759.jpg

Articole de la același autor

Din păcate, mătreața este una dintre cele mai comune și neplăcute probleme ale scalpului. Tocmai de aceea, este foarte important să știți cum puteți scăpa de ea, folosind câteva remedii naturiste. De exemplu, dacă tipul de mătreață pe care îl aveți este cauzat de eliberarea excesivă de ulei la nivelul scalpului, atunci aceste remedii vor funcționa. În orice caz, dacă, tipul de mătreață pe care-l aveți este cauzat de o ciupercă a pielii, va trebui să consultați un specialist.

Așa cum este și normal, scalpul persoanelor care suferă de mătreață produce o cantitate anormală de piele moartă. Și cu toții știți, celulele de piele moartă sunt în mod normal înlocuite cu celule de piele nouă. În același timp, pe lângă partea vizibilă și deranjantă pe care deja o cunoașteți deja, mătreața mai poate fi recunoscută și prin roșeață și mâncărimi la nivelul scalpului. Ciuperca pielii este cauza cea mai comună pentru apariția mătreții, cealaltă cauză foarte comună fiind seboreea.


În astfel de situații, susțin specialiștii, țelina este unul dintre cele mai eficiente produse naturale care luptă împotriva mătreții. În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să fierbeți un litru de apă și odată ce începe să fiarbă, să adăugați două sau trei rădăcini de țelină, cu tot cu frunze.

După ce ați adăugat țelina, continuați să fierbeți amestecul încă cinci minute. În final, lăsați amestecul să se răcească și apoi aplicați-l pe scalp înainte de a vă spăla cu șampon. Lămâile, de asemenea, pot fi folosite pentru lupta împotrivă mătreții. Tot ce trebuie să faceți este să vă masați pielea capului pentru două minute cu sucul obținut de la o lămâie, iar apoi să vă șamponați. În acest fel, zeama de lămâie își va arata efectele astringente miraculoase, va preveni apariția mătreții și va face părul să arate strălucitor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6149 secunde