Rețeta de obținere a siropului de brad acasă

2919
Rețeta de obținere a siropului de brad acasă - sirop-de-brad-1704372842.jpg

Articole de la același autor

Remediu tradițional pentru răceli și afecțiuni ale tractului respirator superior, siropul de brad poate trata inflamațiile gâtului, tusea, bronșita și oferă ameliorarea simptomelor astmului și sinusurilor. Produsul poate fi preparat și acasă cu adaos de miere.


Siropul de brad este un remediu simplu în perioadele reci ale anului ce poate să își dovedească eficiența de la primele administrări. Siropul de brad din categoria suplimente alimentare este un produs conceput pentru menținerea sănătății aparatului respirator, normalizarea secrețiilor bronșice și decongestionarea căilor nazale.


Cel mai simplu mod de obținere a siropului de brad acasă este prin macerarea și fierberea mugurilor tineri de brad în apă, filtrarea produsului obținut și adăugarea mierii de albine pentru consistență și gust. Siropul din muguri de brad este utilizat în special pentru ameliorarea problemelor respiratorii precum tusea, bronșită și răceală comună, pentru a trata inflamațiile gâtului și ale sinusurilor apărute în acest context.


Siropul de brad obținut în casă este un produs ce poate fi păstrat în frigider maximum 4 săptămâni, dacă recipientul este curat, sterilizat și se închide ermetic. Produsul cumpărat din magazinele de profil are la rândul sau termen de valabilitate și trebuie consumat într-un interval specificat de producător, fără a se depăși dozele zilnice de administrare recomandate grupelor de vârstă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6447 secunde