Salarizarea în sănătate va crește cu 56,6%

195
Salarizarea în sănătate va crește cu 56,6% - salariusanantate-1488904796.jpg

Articole de la același autor

Proiectul de lege a salarizării este unul bun, sumele cuprinse ne-au mulțumit, pentru început, și sperăm să nu avem surprize astfel încât o parte dintre colegii noștri să fie omiși, a declarat Leonard Bărăscu, președintele SANITAS, la finalul întâlnirii de la Ministerul Muncii pe tema proiectului de lege privind salarizarea unitară, potrivit agerpres.ro. Acesta a mai spus că procentul de creștere a salarizării în domeniul sănătății este în medie de 56,6% până în 2021.

"Am vizualizat un draft, deocamdată se mai poartă discuții pe el. Am cercetat dacă toată lumea este prinsă în acest draft, lucrurile merg spre bine, este o lege bună, sunt sume care pentru început ne-au mulțumit, dar sper să nu mai avem surprize ca data trecută, ca o parte dintre colegii noștri să fie omiși. Procentul de creștere este o medie de 56,6% până în 2021, în domeniul sănătății", a declarat Leonard Bărăscu.

Acesta a precizat că își dorește ca federația să aibă cât mai repede proiectul de lege pentru a putea lucra pe anexe, respectiv pe regulamentul de sporuri.

"Nemulțumiri, pentru început, au fost de la colegii noștri, pentru că unora dintre ei nu li se mai dublează de la început sumele pe care le aveau. Vorbim de anumite specialități, cum ar fi cei din anatomia patologică. Sunt salarii destul de mari dar nu mai sunt duble, cum erau la prima variantă pe care au avut-o, dar aici încercăm cu reprezentanții să găsim soluții. Din punctul de vedere al Federației SANITAS, este bine cum s-a început. Se răspunde cerințelor pe care colegii le au din teritoriu, cu condiția să avem draftul cât mai repede și legea să iasă și mai repede, ca să putem lucra pe ceea ce înseamnă anexele, anume regulamentul de sporuri și celelalte lucruri care trebuie ordonate", a mai spus Leonard Bărăscu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2699 secunde