Șapte pași pentru un abdomen plat

1118
Șapte pași pentru un abdomen plat - ef7da0c99dc8713b7d4abe4ffadf0500.jpg

Articole recomandate

Cum vara se apropie în viteză și în curând ne vom duce la plajă, un trup zvelt și cu cât mai puține urme de grăsime este principala noastră misiune. Ușor de spus, dar greu de făcut. James Duigan, antrenorul care a ajutat la modelarea trupurilor unora dintre cele mai faimoase top-modele din lume ne învață 12 pași simpli în schimbarea modului de viață, care ne pot transforma corpul într-unul cum nici nu am visat vreodată.

1. Mâncați grăsimi
Nu vă repeziți la șunci sau alte mâncăruri grase, este vorba despre grăsimile bune, de genul celor găsite în nucile crude, avocado, peștele oceanic și uleiurile vegetale. Zilnic ar trebui să consumăm astfel de grăsimi pentru a încuraja organismul să ardă grăsimile din jurul taliei.

2. Faceți baie cu sare de mare
Foarte multe top modele fac o baie cu sare de mare chiar înainte de o sesiune foto în bikini. Apa nu trebuie să fie foarte fierbinte, astfel încât să puteți sta confortabil. Se pare că sarea este un remediu vechi pentru eliminarea toxinelor. Una sau două băi de acest gen pe săptămână sigur vă vor ajuta să slăbiți.

3. Curățenie de primăvară
Intestinele umane ar trebui să conțină 85% bacterii bune și 15% bacterii dăunătoare. Studiile arătă însă că este tocmai invers, de aceea ne simțim balonați, umflați. Consumați iaurturi cu probiotice și eliminați alcoolul pentru că acesta ucide bacteriile bune.

4. Alimente crude
Dacă fierbeți sau coaceți prea mult alimentele distrugeți nutrienții. Încercați să păstrați crudă aproape jumătate de cantitatea de mâncare din farfurie.

5. Feriți-vă de gluten
Alimentele care conțin gluten pot slăbi peretele abdominal și să-l facă să alunece, rezultând o burtă umflată. Gluten se regăsește în majoritatea cerealelor, tipurilor de pâine, produselor de patiserie, pastelor, dar și în băuturile alcoolice rezultate din cereale, precum berea sau whisky-ul, ori în carnea procesată și sosul soia.

6. Dormiți mult
Nu ne mai culcăm de mult atunci când apune soarele, ca să ne trezim atunci când răsare, dar organismul nostru așa este pro-iectat să funcționeze. Somnul puțin și fără un program regulat duce la distrugerea leptinei, hormonul care spune creierului atunci când stomacul este plin și ajută la controlarea apetitului, de aceea ne trezim că mâncăm mai mult atunci când suntem obosiți.

7. Alimente pentru un abdomen plat
Studiile arată că hormonal stresului, cortizolul, determină pe corpul nostru să arunce depozitele de grăsime în zona burții și a taliei. Așadar încercați să vă relaxați cât mai mult și consumați alimente care vă ajută să reduceți stresul, precum afinele, broccoli, roșiile, morcovii, ardeii, carnea de curcan, avocado, migdalele, fisticul, carnea de somon, ton și macrou.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Cum să ținem microbii departe de copii
Pagina a fost generata in 0.6006 secunde