Concurs Sarea în bucate nu înseamnă sănătate
Articole recomandate
Medicii avertizează: Au crescut cazurile de rujeolă și tuse convulsivă. Doi bebeluși au murit
21 Iunie 2024
Intervenție în premieră naţională la Clinica ORL a Spitalului ''Marie Curie''. Bebeluș de opt luni operat cu succes
06 Iunie 2024
Copil sănătos și vaccinat, mort de rujeola la Constanța
05 Iunie 2024
Sarea de bucătărie are o influență considerabilă asupra bunei funcționări a organismului. Sodiul și clorul care se află în compoziția sării se găsesc în sânge în cantități echilibrate, dar consumul în exces de sare duce la creșterea hipertensiunii arteriale (una dintre principalele cauze ale bolilor cardiace).
Pentru a evita problemele de sănătate, medicii recomandă consumul a șase grame de sare pe zi. Drept pentru care se impune să eliminați din alimentație, pe cât posibil, produsele care conțin sare, precum chipsurile, brânza sărată, conservele. Borșul sub formă de praf va fi înlocuit cu cel natural sau cu zeamă de lămâie, iar maio-nezele, muștarul și ketchup-ul vor fi, de asemenea, consumate cu moderație.
Pentru a evita problemele de sănătate, medicii recomandă consumul a șase grame de sare pe zi. Drept pentru care se impune să eliminați din alimentație, pe cât posibil, produsele care conțin sare, precum chipsurile, brânza sărată, conservele. Borșul sub formă de praf va fi înlocuit cu cel natural sau cu zeamă de lămâie, iar maio-nezele, muștarul și ketchup-ul vor fi, de asemenea, consumate cu moderație.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 03 Octombrie 2009
Sâmbătă, 03 Octombrie 2009
Vineri, 02 Octombrie 2009
Vineri, 02 Octombrie 2009
Vineri, 02 Octombrie 2009
Joi, 01 Octombrie 2009