Scăpați de punctele negre cu ajutorul sucului de lămâie

2156

Articole recomandate

Lămâia aduce valoare nu doar mâncării, ci și frumuseții. Sucul de lămâie poate fi folosit pentru îngrijirea pielii, unghiilor, părului, având o mulțime de beneficii. Poate albi unghiile dacă vi le înmuiați în suc de lămâie pentru aproximativ zece minute. După aceea periați-le cu un amestec de apă călduță și oțet, în părți egale, iar la final clătăți-le bine.
Sucul de lămâie poate scoate punctele negre din piele. Cu ajutorul unui pansament, frecați suc de lămâie peste ele înainte de culcare. Dimineața spălați-vă pe față cu apă rece și repetați acest procedeu în fiecare seară până în momentul în care punctele au dispărut.
Zeama de lămâie poate aduce strălucirea pierdută a părului tău. Combinând o cănuță de ulei de măsline cu o jumătate de cană de miere și trei lingurițe de suc de lămâie veți obține o mixtură pe care o puteți aplica pe toată suprafața părului și pe care o mențineti timp de 30 de minute. Apoi clătiți părul cu apă și uscați-l cu prosopul.
Sucul de lămâie poate împrospăta respirația. Câteva picături de lămâie vor schimba pH-ul din gură, eliminând mirosul provocat de bacterii.
Adăugând suc de lămâie în apă pentru baie veți beneficia nu doar de un parfum exotic, dar și de o piele mult mai moale și plăcută la atingere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7631 secunde