SCHIMBĂRI IMPORTANTE PENTRU MEDICII REZIDENȚI!

191
SCHIMBĂRI IMPORTANTE PENTRU MEDICII REZIDENȚI! - doctor-1500999549.jpg

Articole recomandate

Medicii rezidenți vor putea ține evidența procedurilor pe care le învață pe o aplicație specială

Gata cu hârtiile, pixul și ștampila. Medicii rezidenți vor putea ține evidența procedurilor pe care le învață, electronic. Vor nota totul într-o aplicație mobilă specială, iar doctorii coordonatori vor trebui să confirme datele. Până acum, informațiile înregistrate de rezidenți despre activitatea lor NU puteau fi verificate.


De acum încolo, după ce efectuează diverse proceduri, rezidenții le pot raporta cu ajutorul unei aplicații mobile. Doctorul îndrumător primește o notificare și poate confirma execuția imediat.

Până acum, unui medic rezident îi lua două minute să raporteze cinci proceduri standard necesare, de exemplu, unui pacient în stop cardio-respirator. Aplicația va scurta acest timp la 40 de secunde. Întrucât un rezident se ocupă zilnic de aproximativ 20 de bolnavi, va câștiga aproximativ 25 de minute.

Până acum, doctorii bifau stagiile în calculator sau pe caietul de rezidențiat. Și nu exista nicio modialitate de a verifica înregistrările.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată de toți rezidenții cu specializarea medicină de urgență și de către coordonatorii lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0501 secunde